Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzda tüy görmek

Rüyada omuzda tüy görmek

Rüyada omuzda tüy görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada omuzda tüy gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek için harekete geçmekten çekinmenize neden olan riskler anlaşılabilir.

Rüyada omuzda tüy görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzda yılan görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, bebek sahibi olunacağına, maddi durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omuz sıvazlamak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada omuzda baykuş görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzda yük taşımak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sahip olacağı malın faazlalığına delalettir.

Rüyada omuzda el görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzda taşındığını görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Rüyada omuzunda kıl görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments