Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzunda taşımak

Rüyada omuzunda taşımak

Rüyada omuzunda taşımak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, gelirinin çoğalacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada omuzunda taşımak gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulur.

Rüyada birini omuzda taşımak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada omuzunda birini taşımak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, onu cesaretlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada omuzda birini taşımak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada omuzda su taşımak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda cenaze taşımak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hayırlı bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada birini omuzlarında taşımak sayılan ve sevilen kimse olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments