Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş omuzlu erkek görmek

Rüyada geniş omuzlu erkek görmek

Rüyada geniş omuzlu erkek görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine inanılır.

Rüyada geniş omuzlu erkek gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Rüyada geniş omuzlu erkek görmek üzüntülerin son bulacağına, gelirinin çoğalacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada geniş omuz görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzları geniş görmek rahatının yerinde olacağına, şan şöhret kazanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek omuzu görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Rüyada omuzdan üzüldüğünü görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Rüyada omuzlarda kıl görmek eline para geçeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzdan ısırılmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzda el görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments