Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bir oda görmek

Rüyada geniş bir oda görmek

Rüyada geniş bir oda görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada geniş bir oda gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız.

Rüyada geniş odalı ev görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş büyük oda görmek borçlarının hafifleyeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş bir oda görmek faturalarını ödeyemez olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş oda görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, rızık eksikliği yaşayacağına alamet eder.

Rüyada geniş yatak odası görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada kendini geniş bir evde görmek insanlarla arasının iyi olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek planlı ve programlı davranacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş sokak görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments