Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık merdivenden inmek

Rüyada kırık merdivenden inmek

Rüyada kırık merdivenden inmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık merdivenden inmek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Rüyada kırık merdivenden inmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sorunların atlatılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamağı inmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli merdiven inmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak merdivenden inmek iyi bir kariyer edineceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine işarettir.

Rüyada merdivende inmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının son bulacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments