Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta merdiven inmek

Rüyada karanlıkta merdiven inmek

Rüyada karanlıkta merdiven inmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kazancın daha da arttırılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, umutlarının kırılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada karanlık merdiven görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments