Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü merdiven çıkmak

Rüyada bir sürü merdiven çıkmak

Rüyada bir sürü merdiven çıkmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada bir sürü merdiven çıkmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada merdivene inip çıkmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivene çıkmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada merdivenleri çıkmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle merdiven çıkmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments