Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş merdiven çıkmak

Rüyada taş merdiven çıkmak

Rüyada taş merdiven çıkmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada taş merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedensiz bir şekilde bazı planlarınızı deşifre edebilir veya bozma eğiliminde olabilirler.

Rüyada taş merdivenden çıkmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada taş merdiven çıkmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kendisi paralayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada geniş merdiven çıkmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, hainlik yapacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada mermer merdiven çıkmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada evin merdivenini çıkmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işarettir.

Rüyada dik merdivene çıkmak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments