Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli kıyafet giymek

Rüyada kirli kıyafet giymek

Rüyada kirli kıyafet giymek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yakın akrabadan gelecek habere, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına inanılır.

Rüyada kirli kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Rüyada kirli kıyafet giymek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerinin kirlendiğini görmek eşi tarafından yüceltileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada kirli kıyafet görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalettir.

Rüyada kirli kıyafetler görmek aile hayatına adım atılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafeti kirli görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalettir.

Rüyada kıyafetinin kirlendiğini görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kıyafetlerini giymek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine inanılır.

Rüyada kışlık kıyafet giymek çok üst mevkilere geleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments