Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert kıyafet giymek

Rüyada lacivert kıyafet giymek

Rüyada lacivert kıyafet giymek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada lacivert kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada lacivert kıyafet giymek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert kıyafet görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, iş öğreneceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert ceket giymek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada lacivert mont giymek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, işlerin yolundan çıkacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada lacivert nişanlık giymek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert terlik giymek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada lacivert bluz giymek yaptığı iş ile başarılı olacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Rüyada lacivert palto giymek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments