Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini geniş bir evde görmek

Rüyada kendini geniş bir evde görmek

Rüyada kendini geniş bir evde görmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, şansın kaçacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, kimseye borçlanmayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini geniş bir evde gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Rüyada geniş ev görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına inanılır.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek kendine geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada geniş ev aldığını görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, malından ve parasından olacağına delalettir.

Rüyada evi geniş görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada evi genişletmek emeklerinin karşılığını bulacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada geniş eve girmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işaret eder.

Rüyada geniş ev satın almak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada geniş eve taşınmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments