Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bina görmek

Rüyada geniş bina görmek

Rüyada geniş bina görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kasasının ağırlaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, gelirinin çoğalacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Rüyada geniş bina gördüyseniz:

  • İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada geniş bina görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazancın arttırılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş bir salon görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, ileriye gideceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işarettir.

Rüyada geniş yeşil alan görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada geniş asfalt yol görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada geniş banyo görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına işarettir.

Rüyada geniş eve girmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet eder.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada omuzları geniş görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, makamının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments