Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş altın bilezik görmek

Rüyada geniş altın bilezik görmek

Rüyada geniş altın bilezik görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, içinin ferahlayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada geniş altın bilezik gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Rüyada geniş altın bilezik görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, borçlarından kurtulacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Rüyada geniş bilezik takmak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Rüyada geniş bilezik görmek işlerin bozulacağına, bereketli işlere gireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik çalmak çok dikkat çekeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret eder.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işaret eder.

Rüyada altın bilezik bozmak geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve yüzük görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına inanılır.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments