Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş balkon görmek

Rüyada geniş balkon görmek

Rüyada geniş balkon görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, işlerin aksayacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada geniş balkon gördüyseniz:

  • Sezgileriniz değişiklik yapılması gereken konularda doğru seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada geniş balkon görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi geniş görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş güzel bir ev görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, işlerinde berekete kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş ev görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, geçim derdine gireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada geniş pencere görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, komşularla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada geniş meydan görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada ev genişletmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments