Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak çok sevilen bir kişi olunacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kendini belediye başkanı görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kazancı arttıracağına rivayet eder.

Rüyada eski belediye başkanını görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanından para almak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada belediye başkanini görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments