Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel müdür konuşmak

Rüyada genel müdür konuşmak

Rüyada genel müdür konuşmak itibarın ve makamın yükseleceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada genel müdür konuşmak gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada genel müdür konuşmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada genel müdürle konuşmak risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski genel müdür görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada genel müdürü görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada genel müdürle yemek yemek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına inanılır.

Rüyada banka genel müdürü görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Rüyada eski genel müdürünü görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments