Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel başkan görmek

Rüyada genel başkan görmek

Rüyada genel başkan görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, ümitlerinin son bulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genel başkan gördüyseniz:

  • Konsantrenizi yaptığınız işe odaklamanız oldukça zor görünüyor.

Rüyada parti genel başkanı görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parti genel başkanını görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, kendi şansını kendi yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada genel başkan görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdüre sarılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada genel müdürü görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdürle yemek yemek borçların ödeneceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalet eder.

Rüyada genel müdürün elini öpmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments