Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parti genel başkanı görmek

Rüyada parti genel başkanı görmek

Rüyada parti genel başkanı görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada parti genel başkanı gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Rüyada parti genel başkanını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, geç de olsa huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parti genel başkanı görmek sorunlarından kurtulacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada genel başkan görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ailesini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada parti başkanı görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına tabir olunur.

Rüyada parti başkanını görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir parti başkanını görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parti başkanı olmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments