Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada genç emekli olduğunu görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada emekliye ayrılmak bir konuda destek alacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Rüyada emekli görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada emekli orgeneral görmek hep yerinde sayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada emekli arkadaşını görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin emekli olduğunu görmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının emekli olduğunu görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments