Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli görmek

Rüyada emekli görmek

Rüyada emekli görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, dertleşerek moral bulacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emekli gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada emekli paşa görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına işaret eder.

Rüyada emekli müdür görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, çeşitleneceğine rivayet eder.

Rüyada emekli orgeneral görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Rüyada malulen emekli olmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin emekli olduğunu görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, eşlerin boşanacağına işarettir.

Rüyada annesinin emekli olduğunu görmek başarıların çoğalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments