Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının emekli olduğunu görmek

Rüyada başkasının emekli olduğunu görmek

Rüyada başkasının emekli olduğunu görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına işarettir.

Rüyada başkasının emekli olduğunu gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Rüyada malulen emekli olmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada emekli öğretmen görmek sağlık sorunları yaşanacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasını emekli görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emekli imam görmek resmi bir göreve getirileceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına yorulur.

Rüyada birinin emekli olduğunu görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada emekli asker görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına inanılır.

Rüyada emeklilik görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments