Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekliye ayrılmak

Rüyada emekliye ayrılmak

Rüyada emekliye ayrılmak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, büyük bir sorun oluşacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına inanılır.

Rüyada emekliye ayrılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Rüyada emekliye ayrılmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, yüzüne kan geleceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada emekli albay görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına tabir olunur.

Rüyada emekli olduğunu görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin emekli olduğunu görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını emekli görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada emekli polis görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet eder.

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çok mutlu olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada emekli imam görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments