Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin emekli olduğunu görmek

Rüyada birinin emekli olduğunu görmek

Rüyada birinin emekli olduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin emekli olduğunu gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Rüyada emekli görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada emekli asker görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, kalkınacağına, bir takım sorunlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, çok daha büyük adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada emekli albay görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalettir.

Rüyada emekli komutan görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada eşinin emekli olduğunu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada emekli müdür görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada emekli orgeneral görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments