Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli orgeneral görmek

Rüyada emekli orgeneral görmek

Rüyada emekli orgeneral görmek duygularının ön plana çıkacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, maddi olarak zarar edeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kalp kıracağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, yanlış seçimler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emekli orgeneral gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Rüyada emekli orgeneral görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada orgeneral görmek her zaman hürmet göreceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada emekli komutan görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek terslik yaşayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada emekli görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç emekli olduğunu görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, önemli kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada emekli arkadaşını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada malulen emekli olmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments