Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli arkadaşını görmek

Rüyada emekli arkadaşını görmek

Rüyada emekli arkadaşını görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yol kat edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine yorulur.

Rüyada emekli arkadaşını gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Rüyada emekli arkadaşını görmek yeni fırsatlar sunulacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada başkasının emekli olduğunu görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada emekli olduğunu görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada emekli imam görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi zararını karşılayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada emekli müdür görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada emekli görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada emekli albay görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments