Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç erkek öpmek

Rüyada genç erkek öpmek

Rüyada genç erkek öpmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, hayırlı yollara gireceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada genç erkek öpmek gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada genç bir erkeği öpmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, saygınlık göreceğine işaret eder.

Rüyada genç erkeği öpmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç erkek öpmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Rüyada genc kızı öpmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulmaktadır.

Rüyada genç delikanlı öpmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada genç bir kızı öpmek mutlu günlerin yakında olduğuna, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada genç kadını öpmek yeni projelerin ve planların tutacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments