Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç kadını öpmek

Rüyada genç kadını öpmek

Rüyada genç kadını öpmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada genç kadını öpmek gördüyseniz:

  • Doğru davrandığınızı düşünmenize veya doğru olanı yapmanıza rağmen zor anlar yaşarsanız veya yaşıyorsanız, yalnız olmadığınızı hatırlamanızda fayda var.

Rüyada genç bir kadını öpmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç kadını öpmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç birini öpmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada genç erkeği öpmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, daha pozitif biri olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada genç delikanlı öpmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada genç erkek öpmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına inanılır.

Rüyada genc kızı öpmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments