Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç bir erkeği öpmek

Rüyada genç bir erkeği öpmek

Rüyada genç bir erkeği öpmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kendisine ev alacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada genç bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Rüyada genç bir erkeği öpmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç erkeği öpmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada genç erkek öpmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet eder.

Rüyada genc kızı öpmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine inanılır.

Rüyada genç bir kızı öpmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada genç delikanlı öpmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada genç kadını öpmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments