Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç erkeği öpmek

Rüyada genç erkeği öpmek

Rüyada genç erkeği öpmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada genç erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada genç erkeği öpmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç erkek öpmek işlerinden feragat edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sevinç ve sürura inanılır.

Rüyada genç bir erkeği öpmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada genc kızı öpmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına inanılır.

Rüyada genç bir kızı öpmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genç birini öpmek büyük başarılara imza atacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada genç bir kadını öpmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments