Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç bir kadını öpmek

Rüyada genç bir kadını öpmek

Rüyada genç bir kadını öpmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada genç bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada genç bir kadını öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına yorulur.

Rüyada genç kadını öpmek herkesin şaşırtılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç bir erkeği öpmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç erkeği öpmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç erkek öpmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işarettir.

Rüyada genç delikanlı öpmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada genc kızı öpmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işaret eder.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments