Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle karaya çıkmak

Rüyada gemiyle karaya çıkmak

Rüyada gemiyle karaya çıkmak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak iyi bir zanaatkar olunacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ailesini de mutlu edeceğine inanılır.

Rüyada gemiden karaya çıkmak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, haram mal yiyip içeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiden karaya atlamak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya düşmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına delalettir.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments