Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden karaya çıkmak

Rüyada gemiden karaya çıkmak

Rüyada gemiden karaya çıkmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada gemiden karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da önerilerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gemiden karaya çıkmak elinin de bolluk göreceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine delalettir.

Rüyada gemiden karaya atlamak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada gemiden karaya düşmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments