Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyi karaya çıkarmak

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına delalettir.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada gemiden karaya çıkmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya atlamak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiden karaya düşmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalettir.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek dinç kalacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments