Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karaya vurmuş gemi görmek

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına inanılır.

Rüyada karaya vurmuş gemi gördüyseniz:

  • Evde veya bir arkadaşlığınızda meydana gelecek değişiklikler sizi özgürleştirebilir.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, kafasının karışacağına alamet eder.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, masumluğunu ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Rüyada gemiden karaya çıkmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, onu hayallerine kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemiden karaya düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya atlamak oğlu evli ise boşanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments