Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle denize batmak

Rüyada gemiyle denize batmak

Rüyada gemiyle denize batmak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet eder.

Rüyada gemiyle denize batmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada gemiyle denize batmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, canın derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiye batmak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalet eder.

Rüyada gemide batmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, ev taşımaya yorulur.

Rüyada gemisi batmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyle batmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada denize batmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yenileneceğine ve can bulacağına inanılır.

Rüyada deniz batmak hayatın düzene gireceğine, güven kaybı yaşanacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalettir.

Rüyada denizde kuma batmak ferah bir eve geçileceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments