Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye batmak

Rüyada gemiye batmak

Rüyada gemiye batmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, iş hayatının düzeleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada gemiye batmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Rüyada gemide batmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada gemiyle denize batmak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına inanılır.

Rüyada gemiye batmak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada gemiyle batmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine inanılır.

Rüyada gemisi batmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boka batmak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada çamurda batmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları çamura batmak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments