Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize batmak

Rüyada denize batmak

Rüyada denize batmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, herkesin rahat edeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada denize batmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada denizde dibe batmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içine batmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada denizde batmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada denizin dibine batmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada denize batmak ve çıkmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kumuna batmak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, umutlarının tazeleneceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla denize batmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle denize batmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments