Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemisi batmak

Rüyada gemisi batmak

Rüyada gemisi batmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada gemisi batmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada gemiyle batmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada gemiye batmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gemide batmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemisi batmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle denize batmak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan pisliğine batmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada tekneyle batmak düzeninin sarsılacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, heveslerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karda batmak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments