Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide batmak

Rüyada gemide batmak

Rüyada gemide batmak hayatının iyileşeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada gemide batmak gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada gemiyle denize batmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada gemide batmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada gemiye batmak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Rüyada gemiyle batmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada gemisi batmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, rahat bir dönem yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hayvan pisliğine batmak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Rüyada eli boka batmak uzun bir hayat yaşayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada arabayla camura batmak düşman olduklarının anlaşılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments