Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle batmak

Rüyada gemiyle batmak

Rüyada gemiyle batmak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle batmak gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada gemiyle batmak yaşam enerjisi ile dolacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada gemiye batmak destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada gemiyle denize batmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kazancının günbegün artacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemisi batmak rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada gemide batmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan pisliğine batmak işlere nazar değeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına alamet eder.

Rüyada eline kıymık batmak içinin rahat edeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda batmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments