Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kuma batmak

Rüyada denizde kuma batmak

Rüyada denizde kuma batmak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde kuma batmak gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Rüyada denizde kuma batmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Rüyada denizde kuma gömülmek aile içindeki huzurun kaçacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içine batmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize batmak ve çıkmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz batmak anlaşmalardan cayılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada deniz kumuna batmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada denizde dibe batmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada denizde batmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments