Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyi tamir etmek

Rüyada gemiyi tamir etmek

Rüyada gemiyi tamir etmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine tabir olunur.

Rüyada gemiyi tamir etmek gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada gemi tamir etmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, iyi şeyler yaşayacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyi tamir etmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalettir.

Rüyada tamirciye gitmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada tamir anahtarı görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ev tamiri yaptırmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbe tamir etmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına yorulur.

Rüyada saat tamir ettirmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, rahatının yerinde olacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina tamir etmek rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments