Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe tamir etmek

Rüyada türbe tamir etmek

Rüyada türbe tamir etmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbe tamir etmek gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Rüyada türbe tamir etmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada tamir ettiğini görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, bunalıma gireceğine işaret eder.

Rüyada ev tamiri yapmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tamirci olmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvarı tamir etmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca tamir etmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada dam tamir etmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, alın terinin karşılığını alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments