Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina tamir etmek

Rüyada bina tamir etmek

Rüyada bina tamir etmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada bina tamir etmek gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Rüyada bina tamir etmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavan tamir etmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek sıkıntıların azalacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul tamir etmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada buzdolabı tamir etmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bisiklet tamir etmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cati tamir etmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments