Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat tamir ettirmek

Rüyada saat tamir ettirmek

Rüyada saat tamir ettirmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bilakis malının çoğalacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada saat tamir ettirmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saati tamir ettirmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada saat tamiri görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati tamir etmek borçlarından kurtulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saat tamircisi görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada saat tamir etmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, elindekileri de yitireceğine rivayet eder.

Rüyada telefon tamir ettirmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments