Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev tamiri yaptırmak

Rüyada ev tamiri yaptırmak

Rüyada ev tamiri yaptırmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, gönlünün ferahlayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalettir.

Rüyada ev tamiri yaptırmak gördüyseniz:

  • Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada ev çatısı tamir etmek cesaretinin yerine geleceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yakında hedefine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski evi tamir etmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, makam edineceğine rivayet eder.

Rüyada eski ev tamir etmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi tamir etmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev tamir ettirmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, rahat nefes alınacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada ev tamiri yaptırmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada evde tamir görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tamir yapılan ev görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, iyi bir kariyer edineceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments