Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamir anahtarı görmek

Rüyada tamir anahtarı görmek

Rüyada tamir anahtarı görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, yeni duygular tadacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada tamir anahtarı gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Rüyada tamir anahtarı görmek ters giden işlerin normale döneceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret eder.

Rüyada tamir edilen ev görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami tamir etmek işlerini hafifleteceğine, hayatının da düzene gireceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada elbise tamir etmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansör tamir etmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı tamir ettirmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada tamirci görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments