Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamirciye gitmek

Rüyada tamirciye gitmek

Rüyada tamirciye gitmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Rüyada tamirciye gitmek gördüyseniz:

  • Herkes merakla planlarınızı, projelerinizi veya hikayenizi dinlemeyi bekliyor.

Rüyada tamirciye gitmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kalkınacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı tamir etmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cati tamir etmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işarettir.

Rüyada lamba tamir etmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalettir.

Rüyada uçak tamir etmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeyleri tamir etmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada bisiklet tamir etmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, yetkili bir göreve atanacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca tamir etmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments