Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boka batmak

Rüyada boka batmak

Rüyada boka batmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Rüyada boka batmak gördüyseniz:

  • Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada eli boka batmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boka batmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada gemiyle batmak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak suya batmak hayır getirecek yollara girileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, yeni çalışmalara girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyle denize batmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada batağa batmak büyük borçlara girmeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet eder.

Rüyada tekneyle batmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada çimentoya batmak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments