Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurda batmak

Rüyada çamurda batmak

Rüyada çamurda batmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulur.

Rüyada çamurda batmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada çamura batmaktan kurtulmak şansının açık olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada çamurun içine batmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalettir.

Rüyada ayağı çamura batmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada çamura batmak çıkamamak ticaretin büyüyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle çamura batmak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada çamura batmak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu suya batmak tüm özlemini gidereceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments